Documento Media

News

Το ακατανόητο είναι γιατί ορισμένοι εξανίστανται που ο Μητσοτάκης πάει να δικάσει τον Βαξεβάνη ως κακούργο! Κακούργο, μάλιστα! Για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, να έχει δωρεάν συσσίτιο στον Κορυδαλλό καμιά σαρανταριά χρόνια.

Τι το παράξενο, ρε παιδιά; Και τις διαφημίσεις του έκοψαν. Και υπηρέτη του υπηρέτη τους του Καλογρίτσα τον έβγαλαν. Και κάνα δυο απόπειρες δολοφονίας του έκαναν. Και ων ουκ έστιν αριθμός στις αγωγές και μηνύσεις που του τράβηξαν. Και τον χαρακτήρα του τον έκαναν στόχο για σκοποβολή ανακοινώσεων, δηλώσεων και fake news. Στα κακουργήματα θα κώλωναν;

Οι πληροφορίες πάντως ότι το στήσιμο του Βαξεβάνη το διέπραξαν με τις νομικές συμβουλές του Γεραπετρίτη ελέγχονται ως ανακριβείς.

Εκείνο που θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση είναι πόσο χαμένα τα έχουν. Πόσο η μανία της εκδίκησης κάνει σβόλο το λίγο έτσι κι αλλιώς μυαλό του Μητσοτάκη. Και φτάνει να κοπανάει γροθιές σαν κακομαθημένο παιδί στη σιδερένια κούτρα του Βαξεβάνη.

Μόνο ο έρωτας θα μπορούσε να δικαιολογήσει τέτοια τυφλαμάρα πολιτική.

Εθιξαν την αγάπη του/ κι αυτός το ’χει μεράκι/ το δράστη να εκδικηθεί… (#δικό_σας_συνάδελφοι)

Πού πας βρε να δικάσεις; Πώς θα δικάσεις; Ποιος, ποιον θα δικάσει; Σε πήραν με τους ντενεκέδες στο διαδίκτυο, ντενεκέ. Θα σε πάρουν και live, αν επιμείνεις σ’ αυτό το άγριο φιάσκο.

Το ιλαρό σ’ αυτήν τη… μαύρη ιστορία είναι ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κρύφτηκε πίσω από την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Πιάσε μια σόδα, γιατί μου έρχεται εμετός.

Ο Λιγνάδης καλός χριστιανός, ο Φουρθιώτης έντιμος επιχειρηματίας, ο Αδωνης κεντροδεξιός, ο Μητσοτάκης «Μωυσής» και η Δικαιοσύνη ανεξάρτητη.

Το σοβαρό είναι ότι για ένα σκάνδαλο εκατοντάδων εκατομμυρίων σέρνουν στο εδώλιο τον υπουργό που τόλμησε να ζητήσει τη διερεύνησή του, την εισαγγελέα που τόλμησε να βάλει κάπως τον δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων.

Και τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε τις πιο σκοτεινές πλευρές του. Αφού είχε κάνει φύλλο και φτερό τις offshore τους, τα σπίτια των Παρισίων, τις διαδρομές του χρήματος και τα πλαστά πόθεν έσχες.

Πολιτικό συμπέρασμα: Δικό σας, συνάδελφοι…

Doc Finale

el-gr

2022-01-16T08:00:00.0000000Z

2022-01-16T08:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282943863626670

Documento Media