Documento Media

News

Σε ποιον πέφτουν οι προβολείς κάθε φορά που αποκαλύπτεται ένα έγκλημα; Μα στον σκοτεινό Γεραπετρίτη. Που λάμπει όταν προσπαθεί να κάνει λαμπίκο τα άπλυτα του αφεντικού του. Για τις υποκλοπές, τις αρπαχτές, τα τρένα. Και για τα πόθεν έσχες. Ανυπερθέτως.

Τελευταία ανέλαβε και τις συγκοινωνίες. Για να μάθουμε όλοι πως μια καλή συγκοινωνία με όλα τα μέσα, επίγεια και επουράνια, συνεπάγεται μια καλή επικοινωνία από όλα τα Μέσα. Που τρέχουν στις ράγες της συγκάλυψης του Μητσοτάκη.

Η ενημέρωση αλά ελληνικά κάνει πάλι το καθήκον της. Μπορεί να κοιμάται ήσυχη. Εστειλε τον κόσμο στα τρένα του Καραμανλή με το αποτέλεσμα που ξέρουμε. Τώρα μπορεί να γυρίσει πλευρό: φταίνε όλοι!

Εκείνος που προσπαθεί να δοξαστεί κρυπτόμενος είναι ο Καραμανλής. Είπε βέβαια ότι δεν έχει σκοπό να θυσιαστεί εξαιτίας των λαθών του ΣΥΡΙΖΑ. Είπαν και κάτι παρατρεχάμενοι, μεταξύ τους κι ο Λοβέρδος, ότι πρέπει να κριθεί από τον λαό. Είπε και η Ράνια στον Τσίπρα ότι κι ο Τόσκας ήταν στα ψηφοδέλτια μετά το Μάτι.

Αρα ισοπαλία.

57 νεκροί της άγνοιας και της παραλυσίας και όλος ο καλός ο κόσμος της Δεξιάς και των γειτόνων μετράει κέρδη και ζημιές, αν δεν το καταλάβατε. Εκλογικά κέρδη και ζημιές. Πρέπει να ζήσουν κι αυτοί…

Και εν μέσω θρήνων και οργής, να τος πετιέται κι ο δημοσκόπος. Να ρωτάει στις κηδείες τους συγγενείς ποιον έχουν σκοπό να ψηφίσουν στις εκλογές που έρχονται. Και να βγάζει Μητσοτάκη δαγκωτό.

Το τελευταίο εννοείται. Δεν χρειάζεται καν να ρωτήσουν. Μια υπόδειξη, ωστόσο, με κάθε σεβασμό. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να καταγράφεται και το ποσοστό του fuck off. Για τον δημοσκόπο, όχι για τον Μητσοτάκη.

Αυτόν τον έχουν περιλάβει στα γήπεδα.

Τα παιδιά πάντως διαδηλώνουν. Μαζί τους και οι μεγάλοι που απαιτούν να αφήνουμε τα παιδιά να μεγαλώνουν. Διότι μια κοινωνία που στέλνει τα παιδιά της μετανάστες και κυνηγάει τα παιδιά των μεταναστών, σκοτώνει τα παιδιά της και τα παιδιά των άλλων δεν έχει και πολλή ζωή.

Και μετά πάμε κάλπες. Μπας και…

Doc Finale

el-gr

2023-03-19T07:00:00.0000000Z

2023-03-19T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282935274564968

Documento Media