Documento Media

Enjoy today… enjoy every day

Το νέο επετειακό θερμός Γρηγόρης είναι αφιερωμένο στα παιδιά

Κείμενο Κώστας Σταματίου

Εν συντομία

Το επετειακό θερμός του Γρηγόρη, που έχει σχεδιάσει η Μαίρη Συνατσάκη, εκτός από τη μοναδική αισθητική και χρησιμότητά του έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Γιατί μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί στα φιλανθρωπικά σωματεία Φίλοι του Παιδιού και Ελληνικό Παιδικό Χωριό, με σκοπό να στηρίξει τα σχολικά γεύματά τους για το έτος 2022-2023.

Γιατί ενδιαφέρει

Το θερμός της αλληλεγγύης.

O Γρηγόρης εδώ και χρόνια δείχνει εμπράκτως την κοινωνική του ευαισθησία σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Γιατί για τον Γρηγόρη το επιχειρείν δεν είναι μια δραστηριότητα αποκομμένη από την κοινωνία αλλά αντίθετα είναι στενά συνυφασμένη με όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κουλτούρας αποτελεί η πρόσφατη πρωτοβουλία του να γιορτάσει τα 50 χρόνια λειτουργίας του με ένα θερμός αφιερωμένο στα παιδιά, αφού μέρος των εσόδων του θα καλύψει τα σχολικά τους γεύματα για το έτος 2022-2023.

Πρόκειται για ένα μοναδικό θερμός που φέρει την υπογραφή Mairiboo, της Μαίρης Συνατσάκη, και του Γρηγόρη. Γιατί η Μαίρη, με αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση, δημιούργησε ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής αισθητικής που με το μήνυμα «Enjoy today» μας φτιάχνει τη μέρα. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, έτσι ώστε να διατηρεί για πολλές ώρες τη θερμοκρασία των ζεστών και κρύων ροφημάτων, και διατίθεται σε δύο μεγέθη, regular και large.

Ταυτόχρονα όμως το θερμός είναι και eco-friendly γιατί ενθαρρύνει όλους εμάς να αντικαταστήσουμε τα πλαστικά είδη μίας χρήσης για να προστατέψουμε το περιβάλλον, δηλαδή το σπίτι μας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους εμείς προμηθευτήκαμε τα θερμός του Γρηγόρη και είμαστε ενθουσιασμένοι, γιατί μας φτιάχνουν τη μέρα!

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του και να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο.

Επισκεφτείτε κι εσείς ένα κατά

στημα Γρηγόρης ή κάντε την παραγγελία σας online στο www. gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής Gregory’s e-order και συμβάλλετε κι εσείς στην παροχή των σχολικών γευμάτων των παιδιών που στηρίζουν τα φιλανθρωπικά σωματεία Φίλοι του Παιδιού & Ελληνικό Παιδικό Χωριό.

Για τον Γρηγόρη το επιχειρείν δεν είναι μια δραστηριότητα αποκομμένη από την κοινωνία αλλά αντίθετα είναι στενά συνυφασμένη με όσα συμβαίνουν γύρω μας

Ville | Ecothermos

el-gr

2022-08-07T07:00:00.0000000Z

2022-08-07T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282428467953925

Documento Media