Documento Media

Μεγάλη γκάμα vegan προϊόντων από τον Γρηγόρη

Το Veganuary αποτελεί την ιδανική αφορμή για να δοκιμάσετε τη vegan διατροφή

Αμαλία Δενδρινού

● Εν συντομία

Ο Ιανουάριος γίνεται πιο vegan με αφορμή το Veganuary και τις vegan επιλογές που προσφέρει ο Γρηγόρης.

● Γιατί ενδιαφέρει

Ολο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιλέγουν σήμερα vegan γεύσεις.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με αφορμή τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε, συζητάμε για τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσουμε στη ζωή μας από εδώ και πέρα. Ο Ιανουάριος είναι η κατάλληλη εποχή για να δοκιμάσουμε κάτι νέο! Μάλιστα η μη κερδοσκοπική οργάνωση με την ονομασία Veganuary θεωρεί ότι είναι ιδανική στιγμή για να δοκιμάσουμε

τη vegan διατροφή καθώς ο πρώτος μήνας του έτους, ενδείκνυται για αλλαγές.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερη αφετηρία από τον πρώτο κιόλας μήνα του χρόνου για τον σχεδιασμό και το ξεκίνημα ενός νέου προγράμματος με βάση τη vegan διατροφή. Στο πλαίσιο αυτό τα καταστήματα Γρηγόρης προσφέρουν μια σειρά από προϊόντα που όχι μόνο θα σας ενθουσιάσουν αλλά μπορούν να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας.

Διατροφή-σημείο αναφοράς

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η vegan διατροφή κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και ακολούθους, γεγονός άρρηκτα συνδεδεμένο με την περιβαλλοντική ευαισθησία των καταναλωτών και την ανάγκη τους για μια ισορροπημένη διατροφή, κατευθυνόμενη προς το wellbeing. Γι’ αυτό και στόχος του Veganuary είναι να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να δοκιμάσουν

τον vegan τρόπο ζωής, αλλάζοντας για λίγο τις συνήθειές τους.

Στον Γρηγόρη μπορεί κανείς να απολαύσει vegan προτάσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Από φρεσκοψημένες πίτες, όπως vegan «τυρόπιτα» με την αφράτη ζύμη κουρού, χειροποίητη σπανακόπιτα, τορτίγια με φαλάφελ & χούμους, σαλάτα vegan με τρίχρωμη κινόα, μέχρι πεντανόστιμα γλυκίσματα όπως λουκουμάς ή τοστ ολικής με φιστικοβούτυρο & μπανάνα. Γιατί ο Γρηγόρης προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα προτάσεων που καλύπτουν όλες τις διατροφικές προτιμήσεις, για να απολαμβάνουμε όλοι τις πιο γευστικές και λαχταριστές επιλογές. Σε αυτά προσθέστε το κλασικό κουλούρι Θεσσαλονίκης που ενθουσιάζει με τη γεύση του, όπως και τη χειροποίητη μανιταρόπιτα.

Ειδικά για εκείνους που έχουν καθιερώσει να συνδυάζουν το ξεκίνημα της κάθε ημέρας με έναν απολαυστικό καφέ ή ένα θρεπτικό

χυμό από τον Γρηγόρη, η στροφή προς το wellbeing και τον βιγκανισμό μπορεί να κρύβει αρκετές και ευχάριστες εκπλήξεις. Η επιλογή του αγαπημένου τους καφέ ή ροφήματος μπορεί να γίνει ανάμεσα σε Vegan Cappuccino & Vegan Freddo Cappuccino με γάλα καρύδας, αμυγδάλου ή σόγιας καθώς και χυμούς με φρέσκα φρούτα που υπόσχονται να προσφέρουν την ίδια γευστική απόλαυση που μετατρέπεται σε αυθεντική εμπειρία του πιο εκλεκτού καφέ.

Οι προσφερόμενες επιλογές καλύπτουν κάθε γούστο και είναι διαθέσιμες στους καταναλωτές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Το πρώτο σημαντικό βήμα

Ολες οι vegan γευστικές προτάσεις και ροφήματα στα καταστήματα του Γρηγόρη είναι έτοιμα για δοκιμή ώστε να ξεκινήσετε με τον πιο ευχάριστο και απολαυστικό τρόπο την ημέρα σας.

Αναλυτικά τα vegan προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες που προαναφέραμε θα τα βρείτε εδώ: https:// www.gregorys.gr/veganepiloges/.

Ville Γεύσεις

el-gr

2023-01-29T08:00:00.0000000Z

2023-01-29T08:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282694756295581

Documento Media