Documento Media

Σταχυολογούμε από τα δικά σας e-mails και περιμένουμε να μας γράφετε για ό,τι νιώθετε την ανάγκη να μοιραστεί

Στις εξελίξεις στο μέτωπο των παρακολουθήσεων και στη συζήτηση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ εστίασαν, όπως ήταν φυσικό, τα περισσότερα από τα emails που μας στείλατε αυτή την εβδομάδα.

Καμία συζήτηση δεν έχει ουσία όταν γίνεται αποδεκτή κάθε εκτροπή (συνταγματική, ανεξαρτησίας μια αρχής, δολοφονία προσωπικότητας κ.λπ.). Και το θέμα είναι ότι διαχρονικά η δεξιά πολυκατοικία με την (ψυχιατρική) φοβία του κομμουνισμού μπορεί να θυσιάσει τα πάντα… Ποτέ δεν ήμασταν πολιτισμένη χώρα. Μια χώρα αναβλητικών, χωρίς λογική, χωρίς βλέμμα στο μέλλον γιατί ο πλανήτης της «χρωστάει» – Στάθης Σ.

Βλέποντας τα πρόσωπα των ομιλητών υπουργών και βουλευτών του προσωρινού –θέλω να πιστεύω– ιδιοκτήτη της χώρας, παρακολουθημένων, παρακολουθούμενων και μη, πλην κάποιων με απόλυτη έλλειψη ενσυναίσθησης τύπου Γεωργιάδη, καταλάβαινες ότι ήταν σαν αυτό που λέει ο απλός άνθρωπος βρεγμένες γάτες. Οσο και αν προσπαθούσαν να κρυφτούν, ανέδιδαν μια θλίψη και μια κατήφεια γιατί ήταν προφανές ότι αυτήν τη φορά ανέβαιναν στο βήμα να μιλήσουν με την κλεμμένη γίδα στην πλάτη – Γιώργος Θ.

Αναρωτιέμαι πόσες αντοχές μπορεί να έχει ένας άνθρωπος να αντέξει όλη αυτήν τη μαυρίλα και τη δυσοσμία. Αυτοί είναι ικανοί για όλα – Λέλα Μ.

Προσωπικά δεν χρειαζόμουν καμία επιβεβαίωση των όσων έγραφε το Documento όλο αυτό το διάστημα. Το ότι βγήκε όλος αυτός ο βόρβορος για το παρακράτος αποδεδειγμένα

πλέον στην επιφάνεια απλώς θα βουλώσει ορισμένα στόματα, όχι όλα, μην ξεχνάμε όμως ότι οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι και οι καρέκλες κολλημένες στους κώλους τους. Θέλω όμως προσωπικά να ευχαριστήσω όλη την ομάδα της εφημερίδας για την ακεραιότητα, την επιμονή και πρωτίστως για το θάρρος που έχετε επιδείξει όλο αυτό το διάστημα, αντιμετωπίζοντας τη συκοφάντηση, τη διαφθορά, τη διαστρέβλωση, τα ψέματα, τις απειλές και την κρατική δολοπλοκία της κοινοβουλευτικής δικτατορίας που έχει κάτσει στον σβέρκο μας. Οσο για τον/την αμόρφωτο Ελληνα που αποθεώνει τα «πρωινάδικα» εις βάρος της δικής του ζωής, αδιαφορώντας για την πραγματικότητα γύρω του, δεν έχω να πω τίποτα. Είναι άξιος της μοίρας του. Με μεγάλη εκτίμηση – Γ. Ποτ.

Προσωπικά πιστεύω ότι η ΝΔ στις εκλογές δεν θα πάρει πάνω από 3032%. Και αυτό γιατί υπάρχει κόσμος που λειτουργεί οπαδικά. Θεωρούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμουνιστικό κόμμα παλαιάς κοπής, ξεχνούν το ΚΚΕ και τη στάση του απέναντί μας. Κόσμος που ξέχνα τις συνθήκες του ’15. Τώρα όσον αφορά το σφάξιμο στις υποψηφιότητες, δεν γνωρίζω σε ποιους αναφέρεται ο φίλος που το έγραψε. Εδώ στον δικό μας νομό κανένα σφάξιμο δεν έγινε. Είμαι μέλος της νομαρχιακής οπότε ξέρω. Τώρα Αθήνα, Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω και δεν γνωρίζω πώς το εννοεί – Μαρία Π.

Η ντροπή ντροπή δεν έχει και χαρά σε όποιον την έχει! Αυτό γιατί όσο και να αγωνίζονται να κάνουν το άσπρο μαύρο τόσο χειρότερα πέφτουν και κατρακυλάνε στον βούρκο! Δεν είμαστε άνοες και να σταματήσουν να μας υποτιμούν – Αννα Τζ.

Ούτε σαν εφιάλτη δεν θέλω να σκεφτώ ότι θα τον αντέξουμε για πρωθυπουργό ακόμη μια τετραετία. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αλίμονο στη χώρα και στα παιδιά μας, που με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά είναι άνεργα. Ας γίνει επιτέλους ένα θαύμα να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται μ’ αυτό το επιτελείο που έχει κατακλέψει τα δημόσια ταμεία και έχει καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας – Ευγενία Γ.

Η δική μου πρόβλεψη για τη ΝΔ είναι: 28% με 29%. Ισως και λιγότερο, αλλά ας πούμε αυτά τα ποσοστά. Η απογοήτευση για τον ΣΥΡΙΖΑ, ναι, υπάρχει, αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος, ακόμη και πολλοί που ψηφίζουν ΝΔ, είτε από… οικογενειακή παράδοση είτε για άλλο λόγο αλλά δεν είναι κεφαλαιοκράτες, έχουν νιώσει πλέον στο πετσί τους την κοροϊδία. Φιλικά – Φωτεινή Αν.

Χρειαζόμαστε άμεσα πολλούς Ράμμους στη χώρα μας για να μας ξεβρομίσoυν και να επαναφέρουν τη δημοκρατία – Κωνσταντίνα Σ.

Docommunity

el-gr

2023-01-29T08:00:00.0000000Z

2023-01-29T08:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282273849500573

Documento Media