Documento Media

News

Είμαστε ένα απέραντο φρενοκομείο, είχε πει κάποτε ο πατριάρχης πάσης της δεξιάς παρατάξεως. Και κοίτα που έχει πέσει μέσα έπειτα από τόσα χρόνια. Η τρέλα έχει γίνει το πιο διαδεδομένο εμπόρευμα στις μέρες του υιού Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός πουλάει τρέλα με τις υποκλοπές. Στην ποδιά του κρύβονταν οι κοριοί, στην κρεβατοκάμαρά του τα κακόβουλα αρπακτικά, στο διπλανό γραφείο του Μαξίμου οι ειδικοί των επισυνδέσεων. Αλλά αυτός δεν ήξερε τίποτε, όλα εν αγνοία του.

Αυτή είναι η τρέλα υπ’ αριθμόν ένα. Η τρέλα υπ’ αριθμόν δύο είναι να του λες για το ρεύμα και να απαντά ότι είσαι βούρκος. Για το σουπερμάρκετ και να απαντά ότι είσαι του Πούτιν. Ή του Ερντογάν. Για το κράτος δικαίου και να σου λέει ότι είσαι Βαξεβάνης.

Αυτό το τελευταίο έχει καθιερωθεί ως πολιτική κατηγορία και χαρακτηρισμός στο κόμμα των εθνικοφρόνων. Βαξεβάνης κατάντησες. Ασ’ τον αυτόν, το παίζει Βαξεβάνης. Εναν Βαξεβάνη χρειαζόμαστε κι εμείς. Ολο κάτι τέτοια ακούγονται εντός και πέριξ του Μαξίμου.

Και η τρέλα υπ’ αριθμόν τρία είναι ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας. Για τις υποκλοπές, Πιτσιόρλας. Για το σπίτι της Κολοβού, ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ. Το είπε κι ο έγκριτος Σκυλακάκης. Για τους βιασμούς του Κολωνού ένας συριζαίος που δεν κατηγορήθηκε τελικά για τίποτε, αλλά είναι το μόνο όνομα που μάθαμε από τα διακόσια τόσα. Αν θυμάστε.

Ποιος πάει στοίχημα ότι σε λίγο θα αποκαλυφθεί από τον Οικονόμου και τρίγωνο Τσίπρα – Documento – Κιβωτού; Θα χάσετε, μην το κάνετε. Εκτός πια κι αν έχετε αποδείξεις από τον φυσιογνωμιστή που εμφάνισε ο Καμπουράκης στο Open.

Ο Λιγνάδης, ο Μίχος, οι κακοποιήσεις γυναικών, μας έσκασε –και μας την έσκασε– κι ο πάτερ Αντώνιος. Αυτό κι αν συμπληρώνει την εικόνα μιας κοινωνίας σε βαθιά κρίση. Με όλες τις εξουσίες διαβρωμένες και τις ιδέες ξεφτιλισμένες.

Μπάτσοι, Τσατάνη, Ράικου, Πάτσης, Μητσοτάκης. Παπάδες με μεζονέτες και κουμπάροι με γλωσσοδέτες. Φάγετε εξ αυτής της πατρίδος πάντες.

Ουαί υμίν, Φαρισαίοι υποκριταί! Κι άντε να τελειώνουμε.

Doc | Finale

el-gr

2022-11-27T08:00:00.0000000Z

2022-11-27T08:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282492892707699

Documento Media