Documento Media

Το δαχτυλίδι του Καρατζαφέρη

Στις 24 Σεπτεμβρίου τότε ο Αδωνης Γεωργιάδης (φωτογραφία) ανήρτησε στα social media ένα βίντεο για το οποίο σημείωσε ότι τον είχε συγκινήσει. Ηταν ένα βίντεο διάρκειας 12 λεπτών το οποίο είχε μοντάρει η δημοσιογράφος του καναλιού ΑΡΤ, το λεκτικό κομμάτι του οποίου είναι σχεδόν ερωτικό για τον υπουργό. Και για να μην παρεξηγηθώ ως προς το περί ποίου έρωτος αναφέρομαι, εξηγώ αμέσως. Η ωραιοτάτη κ.

Βασιλική Πολύζου συνέθεσε μια σειρά από φωτογραφίες από τη ζωή του Αδώνιδος, αποκαλώντας τον υπουργό συνώνυμο της αυτοπεποίθησης, πολιτικό που ξεχειλίζει από πίστη στον εαυτό του, αποτελεσματικό και άφοβο και (κυρίως) ηγέτη από αυτούς που η στόφα τους είναι σπάνια. Στην εξιστόρησή της η δημοσιογράφος μας θυμίζει ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης αποτελεί τον «απόλυτο ρυθμιστή» στη ΝΔ.

Δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βρίσκουν άκρως αληθινά όλα αυτά, όπως υπάρχουν και άνθρωποι που θεωρούν ότι μας ψεκάζουν (έχει κάνει μάλιστα και σχετική ερώτηση στη Βουλή ο ίδιος ο Αδωνης Γεωργιάδης). Το θέμα είναι αλλού. Το κανάλι ΑΡΤ ανήκει στον Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ μετά την αποχώρηση του πολιτικού του ψυχογιού από το κόμμα για να πάει στη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά δεν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Αδωνη. Και ξαφνικά, τη δυσκολότερη ώρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αδωνης Γεωργιάδης εμφανίζεται στο κανάλι του Καρατζαφέρη για να λατρευτεί ως ο δεξιός που έχει ανάγκη η χώρα. Γι’ αυτό τον έρωτα μιλάμε που αποτελεί, για όσους γνωρίζουν τον Καρατζαφέρη και δεν αφήνονται στην αντίληψη περί δημοσιογραφικής υπερβολής μιας δημοσιογράφου, την ψήφο εμπιστοσύνης στον Αδωνη. Ο αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη πήρε το δαχτυλίδι της διαδοχής στον ακροδεξιό χώρο από τον Καρατζαφέρη και μάλιστα on camera. Τώρα το αν μεσολάβησε μια δημοσιογράφος είναι λεπτομέρεια. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε στο κοινό του ότι είναι με τον Αδωνη. Προφανώς όχι απλώς στη σταυροδότηση στις εκλογές, αλλά στις φιλοδοξίες του να εκπαραθυρώσει, αν χρειαστεί, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εχει επίσης ιδιαίτερη σημασία ότι ο Αδωνης στο συγκεκριμένο βίντεο εμφανίζεται σε πλήθος φωτογραφιών δίπλα στον Σαμαρά ενώ υπάρχουν ελάχιστες με τον Μητσοτάκη. Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη. Και το χέρι έχει και δαχτυλίδι.

Doc | Επιτελικήπαρωδία

el-gr

2022-10-02T07:00:00.0000000Z

2022-10-02T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/281801402844577

Documento Media