Documento Media

News

Να θυμώσεις, να βρίσεις, να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο; Ή να φας από τα νεύρα σου τον λογαριασμό της ΔΕΗ; Με τον Μητσοτάκη τα έχω βεβαίως. Ποιον άλλο;

Που βγήκε και είπε στους νέους, με το γνωστό ύφος του φιλοσοφημένου μίστερ Μπιν, να μη δίνουν και τόση πια σημασία στα λεφτά. Στον μισθό, στη δουλειά, στο μεροκάματο τέλος πάντων. Να γίνουν πιο ολιστικοί.

Ολιστικοί. Ενας φεύγει για τις φάμπρικες της Γερμανίας και του Βελγίου τις στοές, άλλος δουλεύει για 2 ευρώ την ώρα, σουβλάκια κατ’ οίκον, άλλη –τυχερή αυτή– παίρνει τρεις κι εξήντα ως συμβασιούχος

στο δημόσιο, χιλιάδες χιλιάδων είναι άνεργοι κι αυτός τους εξαπολύει παπαριές για ολιστική ζωή.

Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις φράγκο, που λένε οι θυμόσοφοι.

Κι αφού τα λέει αυτά, παίρνει ο ερωτευμένος με τον εαυτό του αυτός τύπος το κρατικό αεροπλάνο που πληρώνουμε εμείς και σκάει τρία τέσσερα χιλιάρικα εισιτήριο για να δει τον τελικό του NBA. Με ολιστικό καπελάκι, ολιστικό ύφος, ολιστική Μαρέβα.

Εντάξει, εδώ που τα λέμε άμα έχεις εκατό ακίνητα, συν το σπίτι του Βολταίρου, συν κάτι offshore σούξου μούξου, συν κάτι τυχερά από ιδιωτικοποιήσεις, είσαι όχι μόνο ελαστικός αλλά και ολιστικός. Το σωστό να λέγεται.

Αναρωτιέσαι, όσο πολιτικά ορθός κι αν είσαι, μήπως έχει κάποια ηθική και ιδεολογική βάση εκείνο το διαδικτυακό «Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες».

Από την άλλη, τόσο επηρμένος; Τόσο εκτός; Τόσο κυνικός; Και τόσο βλάκας; Τι να πει κανείς. Μπορεί και στη μεσαία τάξη του Γιάννη, που τα πιάνει, κάτι τέτοια να αρέσουν. Εξού και το «Μαξίμου ΑΕ» έχει δέκα μονάδες απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Και ο Τσίπρας τρίτος σε δημοφιλία, μετά τον Ανδρουλάκη. Ο οποίος είναι μετά τον Μητσοτάκη.

Με κάθε δημοσκόπηση δωρεάν μια κολονοσκόπηση. Τι δεν καταλαβαίνετε επιτέλους;

Ζήτω ο Μητσοτάρχων και ο τελικός του ΝBA. Κάτω ο τσιπρολαϊκισμός και ο τελικός Κυπέλλου.

Να ακούσω ένα ωραίο μπαμ, να γίνουν όλα γης μαδιάμ…

Doc | Finale

el-gr

2022-05-29T07:00:00.0000000Z

2022-05-29T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282411287943464

Documento Media