Documento Media

ΠΑΣΟΚ ― ΚΙΝΑΛ: Με ανανεωμένες ιδέες η κοινωνία στο προσκήνιο

Του Απόστολου Πάνα

Το ιστορικό συνέδριο, που σηματοδοτεί τη νέα αρχή της παράταξής μας έλαβε τέλος. Τους τελευταίους μήνες εργαστήκαμε πυρετωδώς για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, ανοίγοντας παράλληλα το κόμμα σε όλους όσοι ήθελαν να συμμετέχουν έχοντας ως αποτέλεσμα ένα ανοιχτό ενωτικό συνέδριο και κεντρικό μας σύνθημα «Η κοινωνία στο προσκήνιο».

Το τέλος του συνεδρίου σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την παράταξή μας. Μια νέα αρχή βέβαια, που ξεκίνησε στις 12 Δεκεμβρίου του 2021, η οποία αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε αναγεννημένο, σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Με επίκεντρο τη νέα γενιά κι αφού τέθηκαν τα θεμέλια του προγραμματικού διαλόγου, προχωράμε στον επόμενο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από τη διαμόρφωση της νέας προγραμματικής πρότασης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Μια πρόταση που ευελπιστούμε ότι θα ενώσει τους Ελληνες πολίτες και τις δημιουργικές και παραγωγικές δυνάμεις αυτού του τόπου σε έναν κοινό στόχο για ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο. Για ένα δικαιότερο φορολογικό σύστημα, για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, θέτοντας σύγχρονους θεσμούς απέναντι στο πελατειακό κράτος και στις πολιτικές για τη διαχείριση κρίσεων. Για την εργασία, την υγεία, την παιδεία και για μια ολοκληρωμένη βιομηχανική παραγωγή.

Ο προγραμματικός διάλογος, μάλιστα, θα συνεχιστεί προκειμένου να συνεχιστεί η αλληλεπίδραση με την κοινωνία που αποτελεί αυτοσκοπό μας. Επομένως προχωράμε ακόμη πιο έντονα μετά το τέλος του συνεδρίου προωθώντας τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες. Αλλωστε η αυτοοργάνωση είναι μια μόνιμη για μας υποστηρικτική διαδικασία συσπείρωσης ενεργών πολιτών, που χαρακτηρίζει την ιστορική μας παράταξη κι αποτελεί την πολιτική και ιδεολογική έννοια, στην οποία επενδύουμε, γεφυρώνοντας ουσιαστικά το θεσμικό κόμμα με την κοινωνία των πολιτών.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, με ανανεωμένες ιδέες, θέτοντας τα θεμέλια για το μέλλον. Συνεχίζει ακόμη πιο δυνατό, ώριμο και με σύγχρονο λόγο να αγωνίζεται και να θέτει την κοινωνία στο προσκήνιο.

Προχωράμε ακόμη πιο έντονα μετά το τέλος του συνεδρίου προωθώντας τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες

Doc | Αρθρα

el-gr

2022-05-29T07:00:00.0000000Z

2022-05-29T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/281818582456616

Documento Media