Documento Media

Gerobo International Το επόμενο δυναμικό ξεκίνημα του Γεράσιμου Γερολυμάτου

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ελληνικών συμφερόντων Gerobo International, λανσάροντας λύσεις drone security και patrolling, οι οποίες αφορούν τους επιχειρηματικούς της τομείς που αναπτύσσονται σταδιακά σε robotics, service robots και drones. Σήμερα η εταιρεία παρέχει υψηλών προδιαγραφών λύσεις ασφάλειας και περιπολίας drone σε τρεις κύριους τομείς: ναυτιλία, βιομηχανία και logistics.

Στόχος της Gerobo είναι να δημιουργεί, να παρέχει και να υποστηρίζει λύσεις υψηλής τεχνολογίας για τους κλάδους της ναυτιλίας, της βιομηχανίας και των logistics, οι οποίοι αναζητούν διαρκώς προηγμένες τεχνολογικές και οικονομικές λύσεις για να αντεπεξέλθουν σε μια σειρά από διεθνείς αλλαγές, νομοθεσίες, ανάγκες, αλλά και στη ζήτηση.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην παροχή ευέλικτων λύσεων, ενώ κύριο μέλημά της είναι η λεπτομερής επιμέλεια και αυστηρή προθεσμία παράδοσης τεχνολογικών προτάσεων, με βασικό γνώμονα τη δημιουργικότητα, την ενσυναίσθηση και τον σεβασμό προς τον πελάτη. Στόχος είναι η δημιουργία ενός κερδοφόρου πελατοκεντρικού χαρτοφυλακίου, αξιοποιώντας τεχνολογικές λύσεις με ελληνικές και διεθνείς συνεργασίες.

Ιδρυτές της Gerobo είναι ο Γεράσιμος Γερολυμάτος (φωτογραφία) και ο Ευάγγελος Κυριακίδης, ενώ η εταιρεία βασίζεται ιδιαίτερα στην ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που τη στελεχώνουν, οι οποίοι εργάζονται στην Ελλάδα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελβετία και την Κύπρο.

Doc | Tech Finance

el-gr

2022-05-22T07:00:00.0000000Z

2022-05-22T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282200834532451

Documento Media