Documento Media

Platforms projects

«Τα χρήματα είναι το μέτρο των επιλογών ενός άντρα» λέει στο τρέιλερ ο επαγγελματίας στο ξέπλυμα χρήματος Μάρτι Μπερντ (Τζέισον Μπέιτμαν), ενώ η σύζυγός του Ουέντι (Λόρα Λίνεϊ) προειδοποιεί ότι «είναι φορές που αν δεν προχωρήσεις μπροστά στη ζωή, πεθαίνεις». Το «Ozark» επιστρέφει για το μεγάλο φινάλε και εμείς ανυπομονούμε να συναντήσουμε ξανά την οικογένεια Μπερνς στη μικρή οθόνη. Η βραβευμένη σειρά του Netflix τα έχει όλα: ξέπλυμα χρήματος, ερωτικές απιστίες, μικροαπατεώνες που παλεύουν για την επιβίωση και σκληρά καρτέλ ναρκωτικών.

• Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν της σειράς «Ozark» κυκλοφορεί στις 21 Ιανουαρίου από το Netflix

Το βραβευμένο

με Emmy αθλητικό ντοκιμαντέρ φανερώνει μια αθέατη και σκληρή πλευρά του cheerleading. Oι μαζορέτες του Navarro College «σπάνε» το σώμα τους και δακρύζουν από τον πόνο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για το National Championship στην Ντεϊτόνα. Το cheerleading στο Navarro δεν μοιάζει καθόλου με χορογραφίες και φιγούρες που συνοδεύουν ένα παιχνίδι στο γήπεδο. Είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του σκληρού cheer πρωταθλητισμού που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια σε κολεγιακό επίπεδο και έχει πόνο, όνειρα και κλάμα.

• Το «Cheer» season 2 στριμάρει στο Netflix

H μαύρη κωμωδία «Faking Hitler» είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και συνδέει τα πλαστά ημερολόγια του Αδόλφου Χίτλερ με ένα μεγάλο σκάνδαλο των ΜΜΕ εκείνης της εποχής. Ο φιλόδοξος δημοσιογράφος Γκερντ Χάιντεμαν μαθαίνει για την ύπαρξη ημερολογίων που υποτίθεται ότι είχε γράψει ο Αδόλφος Χίτλερ και πείθει το έγκυρο περιοδικό «Stern» να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό για να τα αγοράσει. Τα κείμενα ωστόσο είναι δημιουργία ενός μικροεγκληματία πλαστογράφου και μια νεαρή ρεπόρτερ κάνει τα πάντα για να αποδείξει την αλήθεια. • Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Cosmote TV+

Η πρώτη σεζόν επικεντρώνεται στην ιστορία της Μάμι Τιλ Μόμπλι (Εϊντριεν Ουόρεν), μιας γυναίκας που αφιέρωσε τη ζωή της στην αναζήτηση δικαιοσύνης για τη βάναυση δολοφονία του 14χρονου γιου της το καλοκαίρι του 1955. Ο λόγος; Φλέρταρε μια λευκή γυναίκα. Η σειρά ανθολογίας «Women of the movement» είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και εξιστορεί την απαρχή του κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των γυναικών μέσα από τα μάτια ανθρώπων που αγωνίστηκαν για δικαιοσύνη και χειραφέτηση.

• Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Cosmote TV+

Ville Serialfreaks

el-gr

2022-01-16T08:00:00.0000000Z

2022-01-16T08:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/283119957285806

Documento Media