Documento Media

Σταχυολογούμε από τα δικά σας e-mails και περιμένουμε να μας γράφετε για ό,τι νιώθετε την ανάγκη να μοιραστεί

– Ανδρέας Τ.

Ο υιός ξεπέρασε και τον Ερντογάν, ας το δούνε οι δημοσιογράφοι όλοι, γιατί στους περισσότερους θα χτυπήσει και τη δική τους πόρτα, αυτός ο υιός δεν αστειεύεται, μην έχουν αμφιβολία, είναι αδίστακτος – Ολγα Δ.

Διάβασα την κατηγορία κατά Βαξεβάνη! Ενας τρόμος με έπιασε, ένας φόβος χειρότερος από το να κολλήσω Covid. Είδα και την αλλαγή προφίλ του Κώστα, εκεί πήρα κουράγιο γιατί τους λέει εδώ είμαι, ελάτε, είμαι λειτουργός της δημοσιογραφίας, ερευνώ και γράφω αλήθειες. Είδα στο Twitter τις αντιδράσεις των ανθρώπων, άλλα σάιτ που είναι μαζί σας και ελπίζω σήμερα να είναι μεγαλύτερο το κύμα συμπαράστασης και το ξεμπρόστιασμα της φτερού χούντας από πολιτικούς που έχουν ακόμη τσίπα, από δημοσιογράφους που δεν πούλησαν την ψυχή τους, από όλους εμάς που θα παρακολουθούμε με αγωνία την εξέλιξη. Ζήτω το έθνος, ζήτω η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών! Θα έχω τον νου μου για τα τύμπανα πολέμου, θα ανυπομονώ πότε θα δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα. Είμαστε όλοι μαζί σας, σήμερα εσείς, αύριο εμείς. Να μείνετε υγιείς και ασφαλείς, αυτό εύχομαι. Και να ακουστεί η φωνή σας διεθνώς, γιατί από εκεί περιμένουμε μεγαλύτερη στήριξη και κατακραυγή από τα φίδια που καιροφυλακτούν να σας κομματιάσουν. Ελπίζω στη Δικαιοσύνη την άλλη… για τον Κώστα, αυτή που τον δικαιώνει μέχρι τώρα – Εύα Σ.

Γιατί εκπλήσσεστε; Σήμερα (σ.σ.: την Πέμπτη) κατέθεσε ο Πλεύρης αγωγή για τους γιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης! Η κατάσταση θα συνεχιστεί, έχουμε μέλλον! Σας το είχα επισημάνει πρόσφατα. Και παλιά είχα γράψει ένα αρθράκι για την ομοταξία των δικαστικών που κανείς δεν δημοσίευσε… Το 1988, αν θυμάμαι καλά. Ποτέ δεν είχαμε δικαιοσύνη στην Ελλάδα, αλλά τότε όλοι έλεγαν «έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» και κυρίως οι καταφανώς ένοχοι. Αυτοί ήξεραν! – Γ. Ποτ.

Καλημέρα, καλή δύναμη! Υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά δικαστήρια αν διαπιστωθεί και αυτήν τη φορά η ανικανότητα της δικαστικής εξουσίας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων! Να είστε καλά και πάλι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ! – Ελένη Σ.

Καλημέρα σας… είμαστε με τον Βαξεβάνη και την ερευνητική δημοσιογραφία – Αμαλία Μ.

Να γράφετε όσο και όποτε μπορείτε! Να διαβάζει ο κόσμος μπας και ξυπνήσει κάποια στιγμή και δει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως προσπαθούν να του τα σερβίρουν! Βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση… Δυστυχώς το χρήμα τροφοδοτεί την προπαγάνδα που τελικά τυφλώνει αυτόν που θέλει να τυφλωθεί… και δυστυχώς τέτοιους έχουμε πολλούς! Εύχομαι καλή δύναμη στον αγώνα σας και γρήγορο αποτέλεσμα! – Μαρία Ζ.

Είμαστε όλοι μαζί σας… Αρκετά πια με αυτή την αγία οικογένεια, δεν πάει άλλο – Μαρία Μ. Ο Μητσοτάκης έχει έναν πολύ καλό σύμμαχο, τον κορονοϊό. Με κλεισμένο τον κόσμο στα σπίτια με τον φόβο της πανδημίας όλες οι κοινωνικές τάξεις καταστρέφονται. Είμαστε μαζί σας. Ολο το κρατικό οικοδόμημα είναι σάπιο, ιδιαίτερα η Δικαιοσύνη, κύριος κορμός και στήριγμα της πιο βρόμικης κυβέρνησης μετά τη χούντα. Στα 200 χρόνια του ελληνικού κράτους περάσανε 99 πρωθυπουργοί, ένας αριστερός!

Doc Community

el-gr

2022-01-16T08:00:00.0000000Z

2022-01-16T08:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282879439117230

Documento Media