Documento Media

News

Εσείς φέρατε τα μνημόνια. Εσείς φέρατε τα μνημόνια. Εσείς φέρατε τα μνημόνια. Εσείς φέρατε τα μνημόνια. Εσείς φέρατε τα μνημόνια.

Γράψτε το χίλιες φορές στον πίνακα της μνήμης σας γιατί είναι μια ιστορική φράση. Εις το διηνεκές οι Eλληνες θα διαπιστώνουν και μόνο μ’ αυτήν τη φράση τη σχέση του μεταρρυθμιστή, εκσυγχρονιστή, ευσυνείδητου και ειλικρινούς Μητσοτάκη με την αλήθεια.

Διότι εδώ μιλάμε για ολική ανατροπή. Για νέα γραφή της Ιστορίας. Δεν την εκσφενδόνισε τη συγκλονιστική αποκάλυψη και καταγγελία στην κεφαλή

του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Γιωργάκη ή του Βορίδη. Την εκσφενδόνισε στην κεφαλή του Τσίπρα. Πάρε να ’χεις.

Για να τελειώσει η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς και επ’ αυτού. Γιατί σαν πολλά τους τα κάναμε τόσα χρόνια ότι η Δεξιά της καταδρομής, το ΠΑΣΟΚ της αποδρομής, οι τραπεζίτες της διανομής και οι κοπτήρες της νομής έριξαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία. Και στα γαμψά νύχια του ΔΝΤ.

Ασχετο: Χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε;

Τι μου ζητάνε; Να ομολογήσω ότι έφερα τα μνημόνια. Φταίω για την πανδημία, για τους ανεμβολίαστους, για την ακρίβεια, για τον Ρουβίκωνα, για τις διαδηλώσεις, για τη Μαρία με τα κίτρινα ποιον αγαπάει καλύτερα.

Αλλά έτσι έκαναν πάντα. Εστηναν στον τοίχο κόσμο στήνοντας σκηνικό ψεύδους και απάτης. Οι δωσίλογοι έγιναν εθνικόφρονες. Οι ταγματασφαλίτες ταγοί του έθνους. Και όσοι σήκωσαν το όπλο κατά του κατακτητή έγιναν προδότες.

Η Δεξιά διαπράττει εγκλήματα δολοφονώντας πρώτα την αλήθεια.

Τώρα φταις εσύ και για τα μνημόνια. Πάλι καλά εδώ που τα

λέμε. Αυτό δεν έγινε ακόμη ποινικό αδίκημα, όπως η προσπάθεια δικαστικής διερεύνησης της Νοvartis. Που έστειλε στο σκαμνί τον αρμόδιο υπουργό και την αρμόδια εισαγγελέα.

Ηρθε τώρα κι ο Κυριάκος, ο άνθρωπος της θρησκείας και του Θεού, που αισθάνεται την ανάγκη να ανάβει πότε πότε ένα κερί, να συνεχίσει την παράδοση. Ποτέ μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια προσοδοφόρα διακυβέρνηση.

Εδώ το πολιτικό σχόλιο ταυτίζεται με το γνωστό τραγούδι: «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες, να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς».

Doc Finale

el-gr

2021-11-28T08:00:00.0000000Z

2021-11-28T08:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282394107720908

Documento Media