Documento Media

Διαχείριση

Α.Φ.

Θα πρέπει να κάνει… τρομερή διαχείριση εσόδων – εξόδων στη ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος του Αρη Θ. Καρυπίδης. Τέτοια μάλιστα που είναι απορίας άξιον πώς δεν έχει αναλάβει υπουργός Οικονομικών να λύσει και το πρόβλημα το θεόρατου δημόσιου χρέους. Οχι μόνο ο Αρης δεν χρωστάει, όπως παλαιότερα, σε όποιον μιλάει ελληνικά, αγγλικά και κινεζικά, αλλά με μηδαμινά έσοδα μπορεί να κάνει ακριβές μεταγραφές, πληρώνει κανονικά κι εσχάτως έβαλε εμπρός να φτιάξει και νέο γήπεδο!

Περάσαμε από τον Ηγέτη, τον Μωυσή, τον Αϊ-Γιώργη που σκοτώνει τον δράκοντα του κορονοϊού, τον Ηρωα, τον θέλωνα-βαφτίσω-το-παιδί-μου-Κυριάκο, στον Ντάλτον. Ε πάει τελείωσε, τα κεφάλια μέσα: έχουμε νικητή!

Ο Λούκι Λουκ στην υπηρεσία του επιτελικού κράτους. Ο Μητσοτάκης να διαλέγεται με την Ντόλι της αγνής ελληνικής υπαίθρου. Και η κάμερα να απαθανατίζει τις σκηνές της Αγριας Δύσης για να τις αποθαυμάσουν οι ιθαγενείς της άγριας Ανατολής.

Αφού το ζήσαμε κι αυτό τι συγκίνηση να μας προκαλούν οι ακροδεξιές στρίγκλες που έγιναν

αρνάκια; Αμα παίζει Ντάλτον, τι να φτουρήσει ο Πλεύρης; Κι άμα παίζει τετράποδο, τι να φτουρήσει ο Αδωνης;

Καλά, ο Βορίδης έτσι κι αλλιώς θα φτουράει πάντα. Είναι ο μόνος που εξ όσων γνωρίζουμε προσπάθησε να μετατρέψει τις ιδέες του σε υλική δύναμη. Με ένα πελέκι κοφτερό γαμάω κάθε αριστερό.

Παρεμπιπτόντως, ζήτησαν όλοι συγγνώμη από τους Ισραηλίτες για όσα εξέμεσαν για τους Εβραίους. Από τους Ελληνες θα ζητήσουν συγγνώμη αργότερα, όπως φαίνεται. Δεν φτάσαμε ακόμη στην τελική λύση του Μητσοτάκη.

Και ο αχρειότερος των αχρείων, ο υποκριτικότερος των υποκριτών, ο χυδαιότερος των χυδαίων εξακολουθεί να ψέλνει το κοντάκιο του κεντροδεξιού χαρακτήρα της ΝΔ, όπως την κατάντησε. Προσθέτει μάλιστα και λίγη κανέλα κεντροαριστερή για να μη μυρίζει άσχημα το έδεσμα.

Μια κουταλιά Πλεύρη, δυο κουταλιές Αδωνη, μισή κουταλιά Βορίδη και μια μυτιά κανέλα Στυλιανίδη. Συνταγή εμπνεύσεως κεντροαριστερών του Μαξίμου. Σκέρτσου, Γεραπετρίτη, Βλαστάρη και λοιπών.

Μυστήριο παραμένει τι τον ήθελαν τον Σταν με τέτοια

στρατηγική και τέτοιο επιτελείο. Να τους πει το Αμερικανάκι πώς γίνεται ο Τσίπρας σαγανάκι; Σιγά, ρε παιδιά, εδώ είναι Βαλκάνια. Τέτοια εδέσματα σου φτιάχνει η Δεξιά εκατό την ώρα.

Από την άλλη, θα πείτε, φίλος του Κυριάκου είναι ο Σταν. Τσάμπα ήρθε στο Ελλαδιστάν. Γιατί να μην τον εκμεταλλευτούν; Στο κάτω κάτω ένας Ντάλτον την ημέρα τις σκοτούρες κάνει πέρα. Αμα πέσει και καμιά δημοσκόπηση, γίνεται η νύχτα μέρα.

Μάλλον πρέπει να αλλάξει το γνωστό σύνθημα: Μητσοτάκη, γελιέσαι! Η πιο σεμνά: Μητσοτάκη, χέσε (μας).

Doc Γ'ημίχρονο

el-gr

2021-09-19T07:00:00.0000000Z

2021-09-19T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282385517649429

Documento Media