Documento Media

Σταχυολογούμε από τα δικά σας e-mails και περιμένουμε να μας γράφετε για ό,τι νιώθετε την ανάγκη να μοιραστεί

Και συ λάμπεις, Μπάμπη μου... Τα εγχώρια ΜΜΕ έχουν πάρει παγκοσμίως τα πρωτεία των αντίστοιχων της Κίνας και της Β. Κορέας – Γιάννης Κ.

Ο αποκλεισμός (για ακόμα μια φορά) του Documento από τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, οι ανακοινώσεις-φούσκα του πρωθυπουργού και η σαρωτική εμφάνιση του Κώστα Βαξεβάνη στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Κontra24 ήταν τα θέματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον της κοινότητάς μας, που έχει έναν… καλό λόγο και για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Μπράβο Κώστα, αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση, η μεγαλύτερη ανταμοιβή. H αγάπη του κόσμου! Συνεχίστε, είμαστε μαζί σας κάθε Κυριακή αγοράζοντας Documento – Βιργινία Ν.

Θέλουμε αυτή η ομολογουμένως σαρωτική επανεμφάνιση να έχει συνέχεια και να αποτελέσει το κίνητρο και την αρχή για περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές με ουσιαστικό αντίλογο. Χρειαζόμαστε την πολυφωνία, την αντικειμενικότητα και τον ξεκάθαρο λόγο. Αυτά προάγουν την αληθινή δημοκρατία – Πηνελόπη Κ.

Δημοσιογράφος με Δ κεφάλαιο. Ελέγχει, κρίνει και κατακρίνει όταν πρέπει την εξουσία. Λειτουργεί στο πλαίσιο της δημοκρατίας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Λέει την αλήθεια με τ’ όνομά της όσο δυσάρεστος κι αν γίνεται. Ο,τι λέει είναι διασταυρωμένη πληροφορία. Αξιόπιστος. Τέτοιους δημοσιογράφους θέλουμε – Νατάσα Τσ.

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές, επιτέλους ένα κανάλι που κρατά ψηλά

το ανάστημα της δημοσιογραφίας. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ – Νίκος Δ.

Από τους ελάχιστους δημοσιογράφους για τους οποίους ο τίτλος δημοσιογράφος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσβλητικά. Και δεν έχει να κάνει με τα πολιτικά. Εχει να κάνει με αρχές και αξίες – Αχιλλέας Μ.

Νομίζω αυτό είπε: €1.200 σύνολο εκ των οποίων €600 στον εργοδότη και €600 στον ανειδίκευτο. Τουτέστιν €100 τον μήνα για έξι μήνες ούτε καν δώδεκα! Αλλη δουλειά δεν θα έχουν οι εργοδότες παρά θα τρέχουν στα λογιστικά γραφεία και στον ΟΑΕΔ για σβήσε γράψε. Ασε που δεν είναι τίποτε άλλο από καθαρή κοροϊδία διότι στην πράξη δεν μπορεί να εφαρμοστεί και μετά τη λήξη της σύμβασης πάλι άνεργος θα είναι χωρίς ταμείο ανεργίας εννοείται παρά μόνο με λίγα ένσημα. Τι να τα κάνει τόσο λίγα ένσημα; Δεν ρωτάει τους εργοδότες κατά πόσο ενδιαφέρονται για ένσημα; Είπαμε ζει σε στρατόσφαιρα ούτε καν σε άλλο πλανήτη. Τα δε μέτρα που εξήγγειλε ήταν απλώς για να γεμίσει τον χρόνο των δυόμισι ωρών! – Γωγώ Κ. Λυπάμαι πάρα πολύ για το πώς κατάντησε η δημοσιογραφία, είναι τόσο εμετική. Ολοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που εκτελούν εντολές παραπληροφόρησης του ελληνικού λαού είναι ντροπή για το επάγγελμα του δημοσιογράφου και είναι πολύ λυπηρό γι’ αυτούς, γιατί στην ουσία χαρακτηρίζονται υπάνθρωποι και εχθροί της χώρας και του λαού – Στέφανος Ξ.

Φιοριτούρες, χυδαιότητα και υποκρισία ! Κυριάκος... Κυρανάκης! Κυριάκος… Λοβέρδος! Κυριάκος... Καλλιάνος! Κυριάκος… Πλεύρης! Κυριάκος… Μπογδάνος! Από τη μια καλύπτει τον ακροδεξιό οχετό, τα ελεεινά φασιστοειδή ξεράσματα, την ομοφοβία, ρατσισμό, αντισημιτισμό, μισογυνισμό, μισαλλοδοξία, «ναζιστική» νοοτροπία & τις «άριστες» αθλιότητες βουλευτών & στελεχών του, αρνούμενος να τα διαγράψει… Από την άλλη, χρησιμοποιεί την οικογένεια Αντετοκούνμπο για να ξεπλύνει την ντροπή ! Μεταπολιτευτικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ γνώρισε τέτοια κυβερνητική καταισχύνη, πολιτικό ξεπεσμό, κομματική σαπίλα και ηθική κατάντια – Ιωάννης Κ.

Doc Community

el-gr

2021-09-19T07:00:00.0000000Z

2021-09-19T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282316798172693

Documento Media