Documento Media

News

Ο Τσίπρας στη Μύκονο; Ο Τσίπρας στη Μύκονο! Α, αϊ στον διάολο! Δεν έχει τον Θεό του ο αθεόφοβος. Εκεί όπου το τζετ σετ παρτάρει και ο χάρος όποιον πάρει να πλακώσει ο αρχηγός των Μαδούρων; Δεν λέει.

Αύριο δηλαδή μπορεί να αριβάρει εκεί κι ο Κουτσούμπας με την Αλέκα. Να μη μείνει τίποτε όρθιο σ’ αυτό τον τόπο.

Είχε τα δίκια της ως εκ τούτου η Πελώνη που απάντησε στις δηλώσεις του καταπατητή ιερών και οσίων προτού αυτές γίνουν. Σε παγκόσμια πρώτη. Ισα που τις σκέφτηκε ο Τσίπρας και προτού τις ξεστομίσει πήρε πληρωμένη απάντηση από την Πελώνη με το βελόνι.

Γιατί με το βελόνι; Με τι θέλετε να είναι η γυναίκα όταν πρέπει τη μέρα να μπαλώνει τις τρύπες του «επιτελικού κράτους»; Και τη νύχτα τις τρύπες του πρωθυπουργικού πόθεν έσχες; Μπαλτά; Να της κάνει και μήνυση ο Βορίδης;

Είπε λοιπόν η Πελώνη ότι θα πρέπει να ντρέπεται ο Τσίπρας γιατί δυσφημίζει με όσα λέει ή προτίθεται να πει τέλος πάντων για τη Μύκονο. Και διά της Μυκόνου τον ελληνικό τουρισμό, διαμαντόπετρα στο δακτυλίδι του οποίου είναι το ανεμοδαρμένο νησί.

Δεν φταίει δηλαδή εκείνος που κουρέλιασε με ένα ξεγυρισμένο… bullying-down, συγγνώμη lockdown, μπροστά σε όλη την ανθρωπότητα τη Μύκονο, αλλά εκείνος που κατήγγειλε την κακοποίησή της. Και την κακοποίηση του ελληνικού τουρισμού.

Για κάτι τέτοια γράφτηκε το «Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς». Και εφευρέθηκε ο τίτλος «Γνωστός σκηνοθέτης». Αμα δεν λες την αλήθεια ή την κρύβεις πίσω από φουστανάκι Zeus & Dione, όλα καλά κι όλα ωραία.

Της ίδιας σχολής και η Μαρέβα. Δεν έχει σημασία τι έκανε με το πόθεν έσχες και τα μυστήρια των εταιρειών της αλλά τι λέμε. Εξού και το εξώδικο στο Documento δεν γράφτηκε για να εξηγήσει ό,τι έκανε, αλλά για να καταγγείλει ό,τι γράφτηκε για ό,τι έκανε.

Μύλος η υπόθεση ε; Αλλά ο καλός ο μύλος –του Μητσοτάκη και της Μαρέβας Του– όλα τα αλέθει. Μέχρι να πέσει σε καμιά κοτρόνα και να σπάσουν γρανάζια και μούτρα.

Κυριάκο, πες αλεύρι. Ο Βαξεβάνης σε γυρεύει. Κοτρόναααα!

Doc | Finale

el-gr

2021-07-25T07:00:00.0000000Z

2021-07-25T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282372632639393

Documento Media