Documento Media

Σταχυολογούμε από τα δικά σας e-mails και περιμένουμε να μας γράφετε για ό,τι νιώθετε την ανάγκη να μοιραστεί

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Νίκη Κεραμέως είχαν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα, για διαφορετικούς βεβαίως λόγους. Ο πρώτος σφιχταγκάλιασε την κορυφή την ώρα που η δεύτερη έπιανε πάτο, φτάνοντας στο σημείο να ειρωνευτεί ακόμη και μαθητές που αρίστευσαν

Είναι μεγάλο λάθος να επικεντρωνόμαστε στην Κεραμέως. Οσα κάνει είναι επιλογές της κυβέρνησης. Αυτή απλώς εξυπηρετεί πιστά την ατζέντα – Γιάννης Μ.

Πραγματικό χαστούκι για την ανάλγητη και αποτυχημένη υπουργό «παραπαιδείας» από ένα νέο παιδί, επιτυχόντα στις πανελλήνιες αλλά και τις αρχές της αξιοκρατίας! – Στέφανος Γ.

Το έχουμε δει να συμβαίνει σε πολλούς προκατόχους της κυρίας που πήγαν να κάνουν παρόμοιες τομές στην παιδεία! Πού πήγαν όλοι αυτοί και οι περίφημες καινοτομίες τους; Στο σπίτι τους για μόνιμες διακοπές! Την ίδια τύχη θα έχει κι αυτή σύντομα, γιατί δεν έχει κατανοήσει ποιο υπουργείο έχει! Περαστικά να της πούμε! – Αννα Τ.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος όλοι ξαφνικά ένιωσαν περήφανοι για τον Γιάννη τονίζοντας το ποσό Ελληνας είναι και λέγοντας ότι αποτελεί πρότυπο για όλα τα μικρά παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση εδώ και πολλά χρόνια, προτού καταφέρει αυτά που έχει καταφέρει, από όταν ήταν στην Ελλάδα και εργαζόταν για να ζήσει αυτός και η

οικογένειά του, από όταν προπονούνταν κάθε μέρα και προσπαθούσε για μια καλύτερη ζωή. Αλλά τότε ο Γιάννης ήταν ένας ακόμη λαθρομετανάστης που ήρθε παράνομα στη χώρα. Αν σκεφτεί κανείς το γεγονός ότι ο Γιάννης δεν έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα καθώς έχει ακόμα τα ίδια όνειρα, αγαπάει το ίδιο την Ελλάδα, προπονείται ακόμη καθημερινά και είναι μέχρι σήμερα το ίδιο ταπεινός και ευγενικός, θα καταλάβει ποσό υποκριτές είμαστε όλοι μας. Δεν μας αξίζει να είμαστε περήφανοι για ό,τι έχει πετύχει γιατί τα έκανε όλα μόνος του κόντρα στις δυσκολίες και με τη βοήθεια ελάχιστων ανθρώπων. Ο Γιάννης τον βρήκε τον δρόμο του. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να βοηθήσουμε τον επόμενο Αντετοκούνμπο, να σταματήσουμε να είμαστε ρατσιστές και να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους ανθρώπους ήρθαν στη χώρα μας για μια καλύτερη ζωή να αποδείξουν τι αξίζουν! Πρωταθλητής ΝΒΑ είναι και ο Σύρος πατέρας που δουλεύει όλη μέρα για ψίχουλα ώστε να ταΐσει το παιδάκι του, είναι η μάνα που κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της διασχίζοντας όλη την Ασία και φτάνοντας στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον. Ηρωες υπάρχουν αλλά δεν έχουν όλοι δαχτυλίδια. Μπράβο λοιπόν στον Γιάννη, αλλά ας σταματήσουμε κάποια στιγμή σε αυτήν τη χώρα να νιώθουμε περήφανοι για επιτεύγματα άλλων και ας κοιτάξουμε το εαυτό μας ειλικρινά στον καθρέφτη. – Ηλίας Π.

Ευχαριστώ τους θεούς που υπάρχετε εκεί στο Documento. Τιμάτε τη δημοσιογραφία. Οσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Δεν κάρφωνε την μπάλα στο καλάθι. Κάθε πόντος του ήταν κάρφωμα στον άνομο λόγο των φασιστών και κρυπτοφασιστών. Κι όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας, μας τιμούν που είναι Ελληνες. Ο Διαγόρας των Σεπολίων τους βλέπει από ψηλά. Και επειδή δεν μπορούν να του πουν «Κάτθανε ουν Διαγόρα», του λένε, τα δάκρυα χαράς που ρίχνει για τα παλικάρια του να γίνουν ομπρέλα προστασίας για όλα τα ξυπόλητα και κατατρεγμένα παιδιά του κόσμου – Ανδρομάχη Π.

Doc | Community

el-gr

2021-07-25T07:00:00.0000000Z

2021-07-25T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282312503097249

Documento Media