Documento Media

News

● Το είπε ο πρωθυπουργός προχτές στη Βουλή: δεν θα έμπαινε σε σπίτι που έχει φτιάξει ο Τσίπρας ως μηχανικός. Και χαμογέλασε με το αστείο του σαν γνήσιος Μητσοτάκης.

● Με το σπίτι του Βολταίρου δεν έχει πρόβλημα.

● Αμα είναι να πληρώσει, δηλαδή, δεν… Αμα βρεθεί κάνας εφοπλιστής, καμιά offshore, κανένας βαρόνος να χαρίσει με πονηρό αλισβερίσι, μέσα ο Κυριάκος. Και καφετιέρα να του δώσουν, δεν λέει όχι.

● Κι ο Τσίπρας να μην καταλαβαίνει πού πατάει και πού πηγαίνει. Μπαταχτσή αποκάλεσε τον

● πρωθυπουργό επειδή πρόσθεσε άλλα 118 εκατομμύρια στο χρέος της ΝΔ. Το οποίο είχε υποσχεθεί να σβήσει και το έφτασε στα 340 εκατομμύρια.

● Τι δεν καταλαβαίνεις, ρε φίλε, που τους άφησες και 37 δισεκατομμύρια στα ταμεία να έχει να παίζει τον γιατρό η Νικολάου; Στα σαλόνια που συχνάζει ο Μητσοτάκης όσο μεγαλύτερο το έχεις –το χρέος– τόσο πιο αξιοσέβαστος είσαι.

● Αμα είσαι ομοτράπεζος με τον τραπεζίτη, το χρέος είναι ευλογία. Και τρέχα εσύ που χρωστάς μερικά χιλιάρικα και θέλουν να σου πάρουν το σπίτι, ακόμη κι αν το έχτισε ο Τσίπρας.

● Νεοφιλελευθερισμός, κομπραδόρικος καπιταλισμός, trickle-down economics. Πολλή θεωρία, ρε παιδί μου. Στην Ελλάδα έχουμε πράξη. Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν. Μητσοτακισμός. Bataxtsis economics.

● Ασε κάτω τα λεφτά, ρε μαλάκα!

● Κι ο ΣΥΡΙΖΑ κοκορεύεται ότι έχει χρέη «0». Ολογράφως μηδέν. Και θέλουν με χρέη μηδέν να συγκινήσουν τη μεσαία τάξη. Τι να τους πεις…

● Ασχολήσου με το οχτάωρο, αγάπη μου, με τις συλλογικές συμβάσεις, με τις αιτιολογημένες απολύσεις, άντε και με τα επιδόματα ανεργίας. Για δουλειές δεν είσαι.

● Δουλειές με τον Πολάκη. Απευθείας αναθέσεις με τον Πολάκη. Αλισβερίσι με τον Πολάκη. Συμβάσεις με τον Πολάκη. Ανατριχίλα!

● Τι ακούγεται τόσο ωραία; Ο Κορυδαλλός, Κυριάκο μου.

● Μη βροντοχτυπάς τα ζάρια, όσοι είναι παλικάρια τη ζωή τους την περνούν στις σκαλωσιές. Βγαίνει μεροκάματο εξουσίας έτσι;

● Δούλεψε να φας και κλέψε να ’χεις, βρεεε.

Doc Finale

el-gr

2021-06-19T07:00:00.0000000Z

2021-06-19T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282256668451560

Documento Media