Documento Media

News

Τα ύστερα του κόσμου. Ο Αδωνης να κάνει ταπεινωτική αυτοκριτική για όλα όσα έσυρε –και έσυραν– στον ΣΥΡΙΖΑ για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης. Ενα τσουβάλι ψέματα και συκοφαντίες του χειρίστου είδους.

Η ξεφτίλα, της ξεφτίλας, ω ξεφτίλα. Γιατί δεν ασκούσαν κριτική, έστω αυστηρή, άντε και άδικη. Γενοκτονία χαρακτήρων διέπραξαν, αν θυμάστε. Το κόμμα του μπάφου, η κυβέρνηση των μπάφων, το Μαξίμου χασισοφυτεία.

Και το τι άκουσε ο έρμος ο Καρανίκας δεν λέγεται. Αμόρφωτος, άξεστος, βλάκας, κολλητός, άσχετος, ειδικός στους μπάφους. Δεν υπήρχε μέρα να μην τον περιλάβει κάποιος επώνυμος της Δεξιάς. Σουργούνι τον έκαναν τον άνθρωπο. Και τον Τσίπρα βέβαια, που πήρε τον άσχετο στο Μαξίμου.

Αλλά καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τον Καρανίκα. Και μας ήρθε μια αντράλα όταν ακούσαμε τον Αδωνη να τον εξυμνεί από το βήμα της Βουλής. Και στην πραγματικότητα να του ζητάει συγγνώμη.

Δεν ήμασταν ώριμοι, αγαπητέ Νίκο. Μωρέ το θέμα δεν είναι πόσο ώριμοι ήσασταν. Αλλά πόσο σάπιοι και ήσασταν και είστε.

Κι έτσι στη μεγάλη Πρέσπα προστέθηκε μια μικρή Πρέσπα. Η Πρέσπα της κάνναβης και του Καρανίκα. Προχτές βρισίδι για την πολιτική των μπάφων και τον άσχετο φίλο του Τσίπρα. Τώρα όλα καλά κι όλα ωραία κι ο Καρανίκας στην παρέα.

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο οι άνθρωποι. Αμα πρόκειται για ψηφοθηρία, γίνονται θηρία. Και αλίμονο σε όποιον πέσει στο στόμα και στα δόντια τους. Τουλάχιστον τώρα ο ένας από τους δράστες ζήτησε συγγνώμη.

Α να μην το παραβλέψουμε. Με εκπρόθεσμη τροπολογία ο Μητσοτάκης αναλαμβάνει την

εποπτεία ΟΛΩΝ των μεγάλων έργων. Από ένα κόστος και πάνω –δεν είναι και ψιλικατζήδες– την ευθύνη την έχει ο πρωθυπουργός.

Μάλλον θα τον βοηθάει ο ειδικός στη διαδρομή των ευρώ και των έργων ανιψιός του. Λέγεται ότι στους λογαριασμούς του είδους είναι άριστος. Πολύ καλύτερος και από τη Σοφία Νικολάου.

Μία είναι η επίκαιρη ευχή που κυκλοφορεί από προχτές στη Βουλή για την οικογένεια Μητσοτάκη: καλοφάγωτα!

Και προσοχή στον εισαγγελέα. Μη σας λάχει πάλι καμιά σκευωρία….

Doc Finale

el-gr

2021-05-16T07:00:00.0000000Z

2021-05-16T07:00:00.0000000Z

https://epaper.documentonews.gr/article/282462826814281

Documento Media